Nytårs Galla på Staarup Herregaard ved Skive

To forrygende dage med nytårs galla på herregården Staarup Herregaard ved Skive i weekenden med royal menu og klassisk koncert og opera.
Menuen var dronningens fødselsdagsmenu som bestod af følgende:
Forret: Gelébombe med limfjords hummer, kammuslinger, grønlandske rejer og krebsehaler i kraftig gelé med hvidvin og cognac. Garneret med ørredrogn – hertil crudité af fennikel og hvidkål. Hjemmebagt brød.
Hovedret:
Sødmælkskalvefilet. Serveret med glaserede svampe – 3 slags sauterede gulerødder med frisk timian, kartoffelkage pommes Anna samt kraftig skysauce.
Dessert:
Succes kage. Fragelitébunde med hvid chokolade ganache med orangelikør.
Hertil prinsens vine og champagne, Möet & Chandon.

Måske det var noget til jeres næste fest!

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Stor fødselsdagsfest i weekenden!

Gæsterne ankommer sidst på eftermiddagen og får serveret afternoon tea, aftenen byder på en lækker buffet og efterfølgende opera og sangundervisning. Næste morgen stor morgenbuffet, lækker frokost og champagnesmagning, gallamiddag med stort festfyrværkeri kl. 24.00, dans og musik ved Tonight til den lyse morgen og afslutningsvis Champagne Brunch – sikke en fest!

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Jul og nytår 2010

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Nytår!

Kære Alle

I ønskes alle et fantastisk nytår. Glæder mig til samarbejdet i 2011 med nye spændende aktiviteter, fester og kurser. Vi havde alle en dejlig aften på Sallingsund Færgekro. Vi havde et brag af en fest med 89 gæster, masser af champagne, galla, festfyrværkeri og utrolig lækker gastronomi.

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Velkommen til min nye hjemmeside!

Kære Alle

Nu er min nye hjemmeside endelig færdiggjort. Vil gerne have jeres mening omkring den.

Med venlig hilsen

Bertil Nydal

Posted in Uncategorized | Leave a comment