decoration
jens bertil

Mød folkene bag Limfjordsevent

Det er et rutineret team, som står bag LimfjordsEvent : Jens-Peter Skov, som ejer Sallingsund Færgekro på Mors og Bertil Nydal, der står for den daglige direktion af LimfjordsEvent. Ud over det dygtige personale på Sallingsund Færgekro, samarbejder vi med en lang række professionelle fagfolk fra hele landet omkring den praktiske løsning af de mange specialopgaver.

Jens-Peter Skov, 52 år, uddannet tjener, kok og ligeledes receptionist. De to første uddannelser er taget på Hotel Hesselet i Nyborg, hvorimod uddannelsen som receptionist blev taget på det fashionable Claridge´s i London. Efter hjemkomsten fra London gik turen til København - Hotel d´Angleterre, SAS Hotel Scandinavia og SAS Hotel Royal - inden han startede Scandic Hotel Odense og Scandic Hotel Århus op.
I 1991 købte han Sallingsund Færgekro på Mors og har drevet kroen frem til et af Jyllands velrenomerede spise- og overnatningssteder. Desuden gør han og hans personale ofte tjeneste ved mange store arrangementer i Kongehuset. Jens-Peter Skov har vundet & modtaget en del fagpriser, og kroen er medlem af ordenen Cordon Bleu du Saint Esprit. En af kroværtens største lidenskaber er interessen for vin, og kroen har et af Jyllands største vinudvalg til glæde for de besøgende gæster, ligesom kroværten benytter enhver lejlighed til at udbrede kendskabet til vine via sine mange foredrag. Jens-Peter Skov har ligeledes arrangeret vinture til det meste af Europa gennem de sidste 10 år.

Bertil Nydal, 43 år, uddannet cand. merc. med speciale i markedsføring fra Handelshøjskolen i Århus. Han har endvidere taget en HD i organisation - ligeledes fra Handelshøjskolen i Århus. Efter endt uddannelse har Bertil Nydal arbejdet som leder i detailhandlen bl.a. Dansk Supermarked A/S og Coop i sammenlagt 6 år. Han har siden 1999 været tilknyttet organisationen på Sallingsund Færgekro - og i 2003-05 været direktør for Hotel Scheelsminde i Aalborg, som Sallingsund Færgekro havde forpagtningen af. De sidste 7 år har han også sideløbende været tilknyttet Skive Handelsskole, EUC Nordvest og TEKO i Herning som underviser og censor inden for retailmanagement og organisation og ledelse. Bertil Nydal har deltaget på mange messer i ind- og udland og har været ansvarlig for adskillige "Åbent Hus" arrangementer og eventprojekter.