decoration
temafestC

Temafester

I kommer ikke til at kede jer!

Hop til galleri

Vi har specialiseret os i forskellige temaer, men det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for, hvad der er muligt. En temafest kan holdes hjemme hos dig, i din virksomhed, i et stort telt eller hos en af vores gode samarbejdspartnere f.eks. en gammel herregård, en kalkmine eller et ottekantet forsamlingshus for bare at nævne nogle af de muligheder der er til stede.

Vi er leveringsdygtige i alt lige fra dekorationer, barløsninger, mad, servering, leje af service, underholdning mv. Der er også mulighed for at kunne vælge en del af "pakken".

Hvis arrangementet afholdes på Sallingsund Færgekro betales der ingen lokaleleje, og der er mulighed for at kunne overnatte i såvel enkelt- som dobbeltværelser på kroen til favorable priser.

Endvidere er vi behjælpelige med transport af gæster til og fra arrangement stedet, hvis det ikke holdes på Sallingsund Færgekro mod et mindre tillæg.

Temafesterne kan kombineres med f.eks. vinsmagning eller ølsmagning, og der er også mulighed for at få et foredrag om " Takt og Tone" eller "Fester i Kongehuset".


Kontakt os og forhør nærmere om de muligheder der er.

Kontakt Limfjordsevent for et uforpligtende tilbud og få besøg af vores eventmanager Bertil Nydal, så vi i fællesskab kan finde den helt rigtige løsning for dit næste arrangement eller fest.

Et af de temaer som er meget populær er middelalderfest på Spøttrup Borg eller Staarup Herregård. Gæsterne får ved ankomst udleveret en kofte og et sværd samt et krus øl og festen starter. Vi kan eventuelt fortsætte med øksekastning eller bueskydning og derefter fortsætte med middagen som kunne bestå af følgende:

Hønsekødsuppe m/kødboller; Indbagt laks m/stegt spinat; Tærte m/løg, krydderurter og friskost; Muslinger i safransauce; Ristet brød m/kylling-mandel peberrodssauce; Sprængt oksebryst m/grønne ærter; Høne m/krydderurter; Kalvekød på spyd; Stuvning m/porrer og champignon; Vildsvin m/ølsauce; Afdryppet tykmælk m/blåbær; Mandler m/ figner, rosiner, ingefær og honning; Pandekager m/æbler, kanel, hasselnødder og ingefær; Oste med frugt.

Et andet tema som er meget efterspurgt er Caribbean Night, som vi har afholdt på stranden, på vores vidunderlige terrasse med udsigt over Limfjorden og i gamle fiskerhuse. Temafesten kan eventuelt starte på stranden med velkomst af Steelband og Mojito drinks. Alle gæsterne får udleveret en blomsterkrans ved ankomst og tjenerne går rundt i Hawaii skjorter og bast skørter og hygger om gæsterne, og efterfølgende grilles der masser af lækkerier lige fra hummer, krebs og andre skaldyr og slutter af med eksotiske frugter og drinks og festen fortsætter til den lyse morgen.

Vi har også eksperimenteret en del med de såkaldte farverfester f.eks. Pink Party, hvor dekorationer, blomster, påklædning og madingredienser matcher hinanden i farver. Gæsterne får ved ankomst udleveret en pink butterfly eller slips eller en sjov hat, pink champagne og festen er i gang. Hele temaet er afstemt i pink farver og slutter af med en kæmpe kage overtrukket med pink marcipan og eventuelt et pink festfyrværkeri – let´s pink!

Kom til nissebal på vor julepyntede kro eller på et savværk eller på en gammel herregård, hvor atmosfæren emmer af nostalgi.

Madmæssigt kombinerer vi det traditionelle med det nye og buffeten kan bl.a. indeholde følgende: Marinerede sild med karrysalat, stegte sild med løgringe og capers, hjemmerøget laks med krydderurtesauce, hjemmelavet sylte, dampet laks med rejer, lun fiskefilet med remoulade og citron, lun tartelet med stuvning af høns i asparges, glaseret skinke med grønlangkål, helstegt oksefilet med kold kartoffelsalat, andelår med svesker og rødkål, danske og udenlandske oste med oliven og druer, Ris a l`amande med lun kirsebærsauce, Gâteau Marcelle, rugbrød, hjemmebagt brød og smør.

Men der er mange andre muligheder, så prøv os af! For yderligere inspiration til menuer se venligst vores hjemmeside: www.sfkro.dk

pic01 pic02 pic03 pic04 pic05 pic06 pic07 pic08 pic09 pic10 pic11 pic12 pic13 pic14